Home > Energiekosten

EnergiekostenDoor de aanschaf van een pelletkachel kunt u jaarlijks een hoop geld besparen! Voor de warmte opgewekt met een houtkorrelkachel heeft u immers geen duur aardgas meer nodig. De pelletkachel beschikt over extra luchtuitgangen waarmee, naast de ruimte waarin de pelletkachel is opgesteld, ook een nabij gelegen ruimte kan worden verwarmd. Naast de pelletkachels zijn er ook thermokachels, waar de radiatoren voor de centrale verwarming op kunnen worden aangesloten. Een schoorsteenkanaal is voor een pelletkachel niet noodzakelijk en met een kleine rookgasafvoer (80 mm) zijn de pelletkachels in vrijwel elk huis te installeren. De pelletkachels verwarmen milieuvriendelijk en besparen op de jaarlijkse energiekosten (de besparing ligt tussen de 30-60%).

Pelletkachel Zuid-Holland wil u er graag meer over vertellen. We bespreken graag de mogelijkheden met u en nodigen u dan ook uit om (op afspraak) onze modellen te komen bezichtigen.


Pelletkachel Zuid-Holland is onderdeel van de Warmte Specialist die met zijn technische meet-, regel- en installatiekennis de pelletkachel zo optimaal mogelijk voor u instelt! Zo ervaart u het hoogste rendement!

Omdat we samenwerken met kachelproducenten die veel investeren in nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van houtpellets kunnen wij systemen bieden die feilloos werken, volledig veilig zijn en die eenvoudig zijn in gebruik. Wij installeren de complete installatie zelf en u bent dus nooit afhankelijk van derden. We zorgen voor een goede installatie, met uitstekende service en onderhoudsmogelijkheden.