Home > Pelletkachels Utrecht

Pelletkachels - Utrecht


Pelletkachels, wat zijn het eigenlijk?

De pelletkachel is een kachel waarin houtpellets verbrand worden. De pelletkachel lijkt vanwege het raam waarin de vlam zichtbaar is op een houtkachel. Pelletkachels zijn geschikt voor het verbranden van houtpellets. Het is dus duurzame energie waarbij u geen gasaansluiting nodig heeft.

Pelletkachels, van onder andere MCZ, RED, AustroFlamm, Cadel of Ulma, gaan al een hele tijd terug, maar zijn nog steeds niet echt bekend. Pelletkachels bieden als een van de voornaamste voordelen dat er geen bouwkundig rookkanaal of schoorsteen nodig is. Hierdoor kan iedereen in Utrecht en omgeving gebruik maken van de aangename en energievriendelijke pelletkachels die Pelletkachel Zuid-Holland u aanbiedt. De pelletkachels kunnen geplaatst worden in de woonkamer en eventueel een aangrenzende ruimte mee verwarmen. Dit soort kachels zorgen voor een optimale warmte voor ook grotere ruimtes. U stookt niet met het gebruikelijke kachelhout, maar met houtpellets. Als het op pelletkachels aankomt, werken wij samen met de fabrikanten MCZ, RED, AustroFlamm, Cadel en Ulma, allen uiterst betrouwbaar op het gebied van pelletkachels.


Warmteservice voor Utrecht

Wij werpen ons meer dan graag op als adviseur in kachels en pelletketels voor regio Utrecht. Met onze locatie in Zwijndrecht, hebben wij een uitstekende en strategische ligging met betrekking tot de verkoop en service in Utrecht. Pelletkachel Zuid-Holland geeft u graag informatie over ons aanbod in onder andere houtkachels, gaskachels, pelletkachels en luchtheaters op pellets. Op die manier krijgt u een goed beeld in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kachels. Peletkachels zijn bij het grote publiek nog niet even bekend. Graag vertellen wij Utrecht wat meer over de pelletkachels. Er zijn allerlei typen en modellen pelletkachels, zoals de Clou, de Polly, Cute, Musa, Deco, Loop en Halo, Mo Duo of de Mr Wu. U kunt deze bij ons bezichtigen.


Utrecht, het is tijd voor kachels!

De tijd van het jaar breekt weer aan, de kou komt iedere keer weer terug. Dat betekent dat de kachels en cv ketels weer aangestookt kunnen worden. In Utrecht dat niet anders. Hebt u nog een huishouden zonder kachel? En vindt u dat u wel wat extra en voordelige warmte kunt gebruiken in uw woonkamer? Wie kan u dan beter adviseren dan de echte expert in pelletkachels: Pelletkachel Zuid-Holland.

Daarnaast bestaat er iets nieuws! De Ulma kachel voor industrieel gebruik. De Ulma bestaat in een 20 en 40 kW uitvoering en zorgt ervoor dat de loods, garage, werkplaats of andere ruime werkruimte met pelletkorrels verwarmd wordt. De Ulma is energiezuinig, gasloos, efficiënt en programmeerbaar. Het is een echte aanrader voor de energiebewuste ondernemer! Het is een warme lucht blazer die een ingebouwde WiFi poort heeft en een luchtcompressor heeft voor het regelmatig schoonblazen van de brander. Daarnaast is het milieuvriendelijk en goedkoop verwarmen voor grotere ruimtes, zoals ateliers, hangars, bedrijfshal of bedrijfsunit.


Waarom kiest u voor ons?

Pelletkachel Zuid-Holland is een bedrijfsonderdeel van de Warmte Specialist die met zijn technische meet-, regel- en installatiekennis de pelletkachel zo optimaal mogelijk voor u instelt. Zo ervaart u het hoogste rendement! Zo weet u dat u ook in Utrecht zeker in de juiste handen bent als het aankomt op pelletkachels. Kachels zijn altijd de moeite waard om te overwegen omdat het u enorm bespaart op stookkosten. Die worden immers ieder jaar duurder en duurder, ook bij de energieleveranciers in Utrecht. Dus voor al uw vragen rondom pelletkachels en installatie, kunt u bij ons terecht.


Pelletkachel Zuid-Holland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en uiteraard zorgen we voor een correcte plaatsing en installatie van de pelletkachel (soms ook wel palletkachel genoemd). U kunt dus bij ons terecht voor plaatsing van een pellet kachel, en het onderhoud of storing aan uw pelletkachel. Wij zijn erkend dealer van o.a. de volgende kwalitatieve merken: MCZ, AustroFlamm, Ulma, RED en Cadel. We kunnen u een goed alternatief bieden voor als u interesse hebt in een Edilkamin, Piazzetta, Superior of Rika, want u zult zien dat MCZ en Austroflamm een veelvoud aan modellen en kleuren te bieden heeft waarin ook voor u voldoende keuze is.